گلیسیرین

گلیسیرین

دسته:

توضیحات

گلیسیرین یا اصطلاح شیمی آن گلیسرول:

نوعی الکل مایع با قدرت جذب بالاست که در معرض هوا رطوبت محیط را جذب پوست ‌کرده و به آسانی و در کمتر از ۱۵ دقیقه به داخل پوست نفوذ می‌کند.گلیسرین که ظاهری روغنی و غلیظ ، شفاف که قابلیت حل شدن در آب را داراست و یکی از بهترین مرطوب کننده هایی به شمار می رود که از دیر باز مورد استفاده قرار گرفته و امروزه نیز در صنایع آرایشی و بهداشتی برای تولید : صابون ، کرم ، لوسیون ، شامپو ، و همچنین در داروسازی برای تهیه لوسیون کرمهای صورت مورد توجه داروسازان قرار می گیرد. باتوجه به اینکه فرآورده هایی جهت حفظ رطوبت پوست از این ماده تولید می شود .گلیسرین یک ترکیب ارگانیک است که از کربن، اکسیژن و هیدروژن تشکیل شده است.گلیسرین علاوه بر خاصیت مرطوب کنندگی و نرم کنندگی، ویژگی درمان کنندگی هم داشته و در درمام بسیاری از مشکلات پوستی، موثر است.از این ماده در صنعت داروسازی، غذایی و صنایع کاغذ و چاپ نیز استفاده می‌شود. هنگام خرید گلیسرین باید مراقب باشید چون در بازار، هم گلیسرین طبیعی ِ مشتق شده از روغن‌های گیاهی وجود دارد و هم گلیسرین مشتق شده از مواد

 

آنالیز و مشخصات

نقد و بررسی ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “گلیسیرین”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *